Koiratanssikurssi


Meneekö rytmi jalan alle, pidätkö koiran kanssa touhuamisesta? Koiratanssi voisi tarjota sinulle ja koirallesi mukavan yhteisen harrastuksen. Koiratanssi on monipuolinen ja hyväntuulinen laji, luovaa tottelevaisuutta parhaimmillaan. 

Koiratanssin peruskurssi sopii kaikenikäisille koirille. Käymme läpi mitä koiratanssi lajina on. Harjoittelemme pääosin freestylen perustemppuja, niiden variaatioita sekä yhdistämistä toisiin liikkeisiin. Teemme myös pieniä koreografiaharjoitteita musiikkiin ja harjoittelemme ohjelman suunnittelua. Harjoitukset ovat sellaisia, että niitä voi harjoitella myös kotona ja onkin toki suotavaa harjoitella tunnilla opeteltuja asioita viikon aikana kotona. 

Kurssin kesto 6 koulutus kertaa, 114 € .

Ilmoittautuminen on sitova. Kurssimaksu palautetaan vain eläinlääkärin todistusta vastaan. Mikäli et pääse jollekin tunnille, voit laittaa tuntisi myyntiin Facebookin Avarian Sportdogs Myy-Osta-Vaihda ryhmään.

Kurssipäivät; torstai 18.4., 25.4., 2.5., 9.5., 16.5., 23.5., klo 17.10-18.20

Kouluttajana Saara Lehtiniemi

Ilmoittautuminen


Lisätietoa Saarasta!

Nimeni on Saara Lehtiniemi. Olen asunut koko ikäni Oulun seudulla. Koirien kanssa olen ollut tekemisissä lapsesta asti, mutta koiraharrastusten pariin päädyin noin 14 vuotta sitten. Olen vuosien varrella kerennyt harrastaa koirieni kanssa montaa eri lajia.

Nykyään päällimmäiseksi lajeiksi ovat jääneet agility sekä koiratanssi, mutta olen kisannut myös tokossa sekä rally-tokossa. Lisäksi aikanaan jäljestin koirien kanssa paljon ja rodunomaiset paimennustestit on myös käyty läpäisemässä. Tutustuin koiratanssiin lajina vuonna 2006, treeniryhmään menin vuonna 2009. Ensimmäiset koiratanssikilpailut kävin vuonna 2013 ja siitä lähtien olen kisannut useamman koiran kanssa vuosittain koiratanssin molemmissa lajeissa.

Kaikkiaan minulla on ollut koiratanssissa kolme kisakoiraa. Vanhimman koirani kanssa kisasin molemmissa koiratanssin lajeissa voittajaluokkaan asti. Suurin saavutuksemme oli vuonna 2016 saavutettu freestylen SM-hopeasija. Toinen koiristani kisasi ainoastaan koiratanssin toisessa lajissa, heelwork to musicissa.

Nykyään minulla on koiratanssissa kisakoirana vain nuorempi lapinporokoirani, jonka kanssa kisaan heelwork to musicissa (HTM) voittajaluokassa ja freestylessa (FS) avoimessa luokassa. Lisäksi 10 kuukauden ikäinen pentukoira harjoittelee tulevaisuutta varten. Koiratanssin koetoimitsijakurssin kävin vuonna 2015 ja koulutusohjaajakurssin vuonna 2016. Olen myös kouluttanut koiratanssia Pohjois-Suomessa kursseina sekä koulutusviikonloppuina useilla paikkakunnilla, ja pyrkinyt sen myötä tuomaan koiratanssia harrastuksena tunnetummaksi ja sen pariin lisää harrastajia.