FI AVA Dordilla Jolanda!

25.04.2017

19.3 kisattiin Avan kanssa Okk:lla Eija Berglundin tuomaroimilla radoilla. Lauantaina näin jo videoita kyseisin tuomarin radoista ja fiilis oli että ei tuu sutta eikä sattumaa jos nuo radat meillä on sunnuntaina. Kuitenkaan kyseiset radat ei meidän kisoissa olleet vaan todella mentävät, oli ansa paikkaa ja koira piti olla kontaktissa. Mutta ei mitään äärettömiä ansapaikkoja, kun piti huolen että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan niin helposti sai ohjattua.

Ekalta radalta tuloksia taisi tulla enemmänkin, en nyt muista tarkalleen. Meillä oli hyvä tatsi heti alusta ja kontakti koiraan säilyi koko matkan. Maaliin tullessa kuuluttaja kuulutti että meidän ajalla pääsimme johtoon. Meidän valioituminenhan oli enää yhdestä sertistä kiinni ja noissa kisoissa serti menisi voittajalle kun osallistujia ei ollut kuin 15. Meidän jälkeen taisi olla vielä 6-7 koirakkoa juoksematta joten huikkasin kaverille että en kestä jäädä katsomaan vaan painuin pitkälle lenkille.

Aikani kierreltyä palasin kohti hallia ja kuulin kisakaiffarin huutavan onnittelut! Joten se oli siinä! Yksi haave elämästä saavutettu! FI AVA Dordilla Jolanda, Suomen Agilityvalio <3 sijoitus tältä radalta 1/15!

Seuraavalle radalle lähdettiin siis erittäin leiju fiiliksellä, mikään ei tuntunut mahdottomalta. Radalta ei näyttänyt tuloksia syntyvän, en muista mikä siellä oli ansa paikkana. Maaliin juostiin toinen nolla taskussa, mikä tarkoitti sitä että tuplanolla on taskussa, ja taas askel lähempänä Lappeenrannan SM skaboja! Sijoitus 1/15, taisi olla että me tehtiin ainut nolla tällä radalla.

Hyppyradalle lähdettäessä heitin ilmaan, että taidan käydä hakemassa vielä sen hyppy-sertin niin sitte on päivä pulkassa. Radan loppupäässä oli hiukan kinkkinen välistä veto kohta jonka muutin itselle sopivaksi menoksi. Ei ehkä se nopein reitti mutta minulle varmempi. Pari kertaa kuulin kuinka rimat kolahteli, videolta katsottuna Ava hyppäsi vinohyppyjä todella tiukasti ja kolisutti. Rimat kuitenkin pysyi, nollalla maaliin, sijoitus 1/13 ja se HYPPY-SERTI :D Yhtä hyppy sertiä vaille hyppyvalio!! Viimeistä nyt metsästetään! Kaiken kaikkiaan aivan mahtava kisapäivä!

Ja tällä fiiliksellä mennään vielä pitkään <3