Jotain uutta, jotain vanhaa!

02.06.2018

Hui kauhia! Puoli vuotta mennyt kohta viime kirjoituksesta! Vaan on tässä kyllä ollut niin paljon kaikkea, että en koe syyllisyyttä siitä, että tämä on jäänyt heitteille!

Lyhyesti ja ytimekkäästi kisarintamasta sen verran, että tuloksia tuli, ratoja meni, SM nollat saatiin kasaan ja SM kisoihin ei olla menossa. Avan hyppääminen huonontui huonontumistaan ja nyt on syytä kaivettu ja selvitelty ihan urakalla.

Draco aloitti kisauransa 10.5 Kokkolassa kahdella agilityradalla. Toiselta radalta -20vp ja toiselta hylky. Mutta tosi hyviä pätkiä, tosi hyvää tekemistä! 27.5 kisattiin Kemissä Muotkan radoilla agility- ja hyppyrata. Molemmilta radoilta -5vp esteiden ohituksista, mutta molemmat otan oman piikkiin; toisella olisin voinut auttaa, kun olisin huomannut miten esteelle tulossa ja toisella radalla näin, että keinulle tulo on todella huono enkä antanut koiran hypätä siitä kulmasta vaan vedin ohi. Koiran rikkominen ei ole asia jonka haluan tehdä!

Molemmilla radoilla sijoituimme kolmansiksi! Ei huonosti siis! Ja olen niiiiin tyytyväinen tuohon junioriin! Onhan se vielä ihan lapsi, mutta se on sairaan taitava sellainen <3

Kuumana kisapäivänä meistä piti huolen Koirakaverista ostettu viilennyspatja sekä Flying Dogin mineral- ja after drink juomat!