Meidän tiimin yhteistyökumppanit vuodelle 2018!

02.06.2018

Meidän tiimin yhteistyökumppanit vuodelle 2018!

Koirakaverista saamme kaiken, mitä arkielämässä ja treeneissä tarvitsemme. Monipuolinen valikoima tarjoaa treeninamit, puruluut, harrastustarvikkeet sekä tottakai täyden valikoiman erilaisia leluja! Ja palvelua ei voi kun kehua, jokainen asiakas otetaan vastaan yksilönä ja karvakaverit saavat varmasti Pirjolta makupaloja lähtiessään!

Meidän lauma on jo vuosia syönyt Acanaa sekä Orijenia, tällä hetkellä käytössä koko porukalla Prairie Poultry. Harvemmin löytyy ruoka, joka sopii jopa kuudelle koiralle yhtäaikaa! Olemme todella tyytyväisiä valikoimaan, ja pystyn huoletta vaihtamaan makuja keskenään. Redi, tällä hetkellä 10v, on aina ollut herkkä mahainen ja on todella rankasti reagoinut ruokiin ja saanut hiivatulehduksia sekä turkki on ollut eloton ja helposti hamputtuva. Orijenin Six Fish toi vanhukselle eloa turkkiin, hiiva on pysynyt poissa ja eläkepäivät on makoisat!

Flying Dog pitää huolen siitä, että tiimikaverini jaksavat läpi pitkän kisa- tai treenipäivän! After drink juoma maistuu kaikille, ja koirani juovat todella paljon paremmin! Ei enää nakkien viljelyä veteen, riittää, että ottaa shakerin käteen, niin noolataan jo kupilla vieressä! Lisäksi lihasjumit ovat olleet vähäiset ja energiat on selvästi pysyneet kohdallaan, pitkistä päivistä huolimatta.

Tmi Anniina Soramäki-Miettunen huoltaa meidän koirat kaudella 2018! Usean vuoden kokemuksella Anniina osaa oikeat otteet ja voin luottaa siihen, että koirat saavat parhainta mahdollista huoltoa. Agilitykoiran lihaksisto tarvitsee säännöllistä hierontaa, jotta mahdolliset jumit ja kireydet eivät tuota hallaa harrastaessa ja kisatessa.