Kuka olen?

Olen vuonna -89 syntynyt agilityharrastaja Oulunsalosta, Oulun kupeesta. Kennelnimi Mesteño minulle on myönnetty vuonna 2015. Y-tunnus minulle on myönnetty vuonna 2016 ja vuonna 2018 yritykseni sai nimen Avarian Sportdogs.

Koko ikäni olen ollut tekemisissä eläinten kanssa, ensin hevosharrastajana 17 vuotta ja sittemmin siirtynyt kokonaan koiraharrastuksen pariin vuonna 2007, kun Redi saapui elämääni. Tätä ennen perheessäni oli aina ollut koiria, sekarotuisia, niin rakkaita karvakorvia, jotka toivat iloa elämään ja joiden kanssa sai opetella koiran hoidon alkeita ja temppuja.

Kipinä agilityyn syttyi tavallisen arkitottelevaisuus kurssin ohella, pääsimme kokeilemaan muutamaa hyppyä ja putkea ja sehän oli sitten menoa. Alkutaipaleeni agilityn parissa vietin Oulun Koirakerhon riveissä, vuosia myöhemmin löysin tieni Active Dog koirakoululle, OneMind Dogs valmentajien silmien alle. Kun minulle selitettiin asiat niinkuin koirat ne näkevät, avautui kokonaan uusi polku omassa ohjauksessani ja yhteistyö koiran kanssa parani kerta heitolla.

Koskaan ei tule valmista ja aina tulee uusia juttuja opittavaksi. Vuosien karttuessa olen päässyt jäljille siitä, miltä haluan oman suoritukseni koiran kanssa näyttävän, mitä haluan koiran osaavan, jotta pystyn itse olemaan parempi tiimikaveri ja mitä minun pitää osata itse, jotta olen koiralleni se maailman paras kartturi.

Olen myös treenaillut erirotuisilla koirilla, niin mineillä kuin makseillakin ja saanut paljon hyödyllisiä kokemuksia erilaisista koirista.

Olen suorittanut koulutusohjaajan perus- ja jatkokurssit agilitystä, ja aion myös hakeutua koetoimitsijakurssille, kunhan niitä tänne Oulun seuduille järjestetään. Pyrin käymään mahdollisimman monissa eri valmennuksissa ja eri kouluttajilla, kehittyäkseni ja saadakseni lisää tietoa ja taitoa lajista, jossa kehitys ei koskaan lopu!

Koulutukset/Valmennukset joissa olen käynyt/käyn;

-Agilitytuomari Mika Moilanen,
-ACE valmentajat Tanja Lehto ja Antti Kurvinen.
-Active Dog/OMD valmentajat M.Aaltonen, M.Kaplas
- Tmi. Anna Kilpiä
-OMD Valmentaja Minna Martimo 

-TOPTEAM 2017-2018 Pohjoinen ( Ari Korteniemi, Marjo Kojander, Marianne Asikainen, Kim Kurkinen)

Kouluttajana olen avoin, kaikkien kanssa toimeentuleva, sekä järjestelmällinen. Otan huomioon koulutettavan taidot ja tarpeet ja lähden siltä pohjalta rakentamaan hyvää yhteistyötä ja tekemistä. Kaikkea saa ja pitää kysyä, yleensä haluan selittää asiat perinpohjaisesti, ettei mikään jäisi epäselväksi.

Mottoni on; Luota koiraan, luota itseesi!