Avarian Sportdogs syntyi koiraharrastukseni muuttuessa pikkuhiljaa pienimuotoiseksi yritystoiminnaksi. Y-tunnus minulle on myönnetty vuonna 2016 ja vuonna 2018 yritykseni sai nimen Avarian Sportdogs.

Kisakoirani 


Bc Something Like Ice Eye Baby "Draco" maksi2 2018 --> 
Belpat FI AVA TK1 RTK1 RTK2 Dordilla Jolanda "Ava" maksi3 2013-2018 
Belpat Dordilla Iceberg "Redi" maksi3 2011-2014 


Kuka minä olen? 

Kouluttajana olen avoin, kaikkien kanssa toimeentuleva sekä järjestelmällinen. Otan huomioon koulutettavan taidot ja tarpeet ja lähden siltä pohjalta rakentamaan hyvää yhteistyötä ja tekemistä. Kaikkea saa ja pitää kysyä, yleensä haluan selittää asiat perinpohjaisesti, ettei mikään jäisi epäselväksi. Olen myös vaativa, haluan puskea koulutettaviani kokeilemaan omia ja koiran rajoja, hyppäämään pois mukavuusalueelta ja testaamaan kuinka paljon pystyvät liikkumaan sen kehän ulkopuolella! Olen suorittanut koulutusohjaajan perus - ja jatkokurssit agilitystä, ja aion myös hakeutua koetoimitsijakurssille kunhan niitä tänne Oulun seuduille järjestetään. Pyrin käymään mahdollisimman monissa eri valmennuksissa ja eri kouluttajilla, kehittyäkseni ja saadakseni lisää tietoa ja taitoa lajista, jossa kehitys ei koskaan lopu! Valmentautumishistoriani 

- TOPTEAM 2019 Pohjoinen (Ari Korteniemi, Mari Mäkelä, Marianne Asikainen, Kim Kurkinen)
- TOPTEAM 2017-2018 Pohjoinen (Ari Korteniemi, Marjo Kojander, Marianne Asikainen, Kim Kurkinen)

- Elina Jänesniemi
- Reetta Pirttikoski
- Agilitytuomari Mika Moilanen
- ACE valmentajat Tanja Lehto ja Antti Kurvinen
- Active Dog, M. Aaltonen, M. Kaplas
- Tmi. Anna Kilpiä
- Minna Martimo 

Aiempaa taustaa 

Koko ikäni olen ollut tekemisissä eläinten kanssa, ensin hevosharrastajana 17 vuotta ja sittemmin siirtynyt kokonaan koiraharrastuksen pariin vuonna 2007, kun Redi saapui elämääni. Tätä ennen perheessäni oli aina ollut koiria, sekarotuisia, niin rakkaita karvakorvia, jotka toivat iloa elämään ja joiden kanssa sai opetella koiran hoidon alkeita ja temppuja. Kipinä agilityyn syttyi tavallisen arkitottelevaisuuskurssin ohella, kun pääsimme kokeilemaan muutamaa hyppyä ja putkea, ja sehän oli sitten menoa. Alkutaipaleeni agilityn parissa vietin OKK:n riveissä, vuosia myöhemmin löysin tieni Active Dog koirakoululle. Tällä hetkellä kouluttaudun ympäri Suomen ja haen treeni-ideoita ympäri maailman. Koskaan ei tule valmista ja aina tulee uusia juttuja opittavaksi. Vuosien karttuessa olen päässyt jäljille siitä, miltä haluan oman suoritukseni koiran kanssa näyttävän, mitä haluan koiran osaavan, jotta pystyn itse olemaan parempi tiimikaveri, ja mitä minun pitää osata itse, jotta olen koiralleni se maailman paras kartturi. Olen myös treenaillut erirotuisilla koirilla, niin mineillä kuin makseillakin, ja saanut paljon hyödyllisiä kokemuksia erilaisista koirista.

Yhteistyössä